FÖRDELAR OCH FAKTA

Välkommen till Sverige och Europa. Camping Key Europe är kortet som knyter samman campingplatser över hela Europa. Med kortet i plånboken ligger Europa öppet för dig och din semester blir bekvämare, tryggare och billigare. När du checkar in på en campingplats som är ansluten till SCR Svensk Camping behöver du ett Camping Key Europe.

Varför Camping Key Europe?

De campingplatser i Sverige som är anslutna till Camping Key Europe är medlemmar i branschorganisationen SCR Svensk Camping.  

Det finns flera anledningar till att vi tillämpar kortsystemet:

- Kortavgiften bidrar till att kvalitetssäkra campingupplevelsen. Intäkterna från kortet går t ex till arbetet med elsäkerhet, brandsäkerhet, miljöfrågor och utveckling av campingplatserna.  
- Kortet ger snabb hantering vid in- och utcheckning. Inga papper att fylla i, det är bara att dra kortet så är det klart. Detta effektiviserar arbetet på campingplatserna och håller ner campingavgiften.

Kortets mervärde för dig som gäst:

- Snabb in- och utcheckning på alla campingplatser som är anslutna till SCR Svensk Camping.
- Olycksfallsförsäkring. Genom kortet är hela familjen försäkrade vid en eventuell olycka. Läs mer här
- Tillgång till, och rabatt på, 1000-tals campingplatser i Europa.
- Rabatter och erbjudanden i Sverige samt ute i Europa. Sök bland alla korterbjudanden. 

Dessutom får man:
- Katalogen Svensk Camping hem i brevlådan.
- Tillgång till appen Camping Key Europe.
- Nyhetsbreve från Camping.se.

Priset på kortet
Kortet kostar 150 SEK när du köper det online men går också att köpa direkt ute på campingplatsen när du checkar in, då kostar kortet 160 SEK.

Genom att köpa kortet online innan du åker sparar du både tid och pengar. Incheckningen går snabbt och smidigt och kortet är billigare när du köper det på webben. Köper du kortet online är det dessutom giltigt i 12 månader från inköpsdatum. Kort köpta på en campingplats är giltiga året ut. Köp ditt kort genom länken på höger sida.

Vilka står bakom Camping Key Europe?

Camping Key Europe ägs av Camping Key Alliance. SCR Svensk Camping är en av parterna i Camping Key Alliance, de övriga parterna är NHO Reiseliv i Norge, Campingrådet i Danmark, Camping Finland, ANWB i Nederländerna och ADAC i Tyskland. Mer information finns på Campingkeyalliance.com.