Stugor 2-4 bäddars

Hos oss på Flammabadets Camping kan ni bo i våra röda övernattningsstugor som är utrustade med kök, kylskåp och kokplatta och ugn. Stugorna har 2-4 bäddar. Dusch, WC och riktigt kök finner ni i anslutning till campingen på anvisad plats. Alla våra stugor är självhushållningsstugor. Totalt har vi 6 stugor för uthyrning. Husdjur tillåtna i vissa av våra stugor, meddela vid bokning. Rökning ej tillåtet. Stugor städas själva innan avresa, annars debiteras en kostnad på 1000kr Städning finns att köpas till för 500kr detta ska informeras till receptionen kvällen innan avfärd.

4-Bäddsstugor (Småhus)
15 kvm med 2 våningssängar med täcke och kudde, kök, kylskåp, kokplatta, ugn, köksredskap, kaffebryggare, bord och stolar. Elbelysning och elvärme, Ej vatten indraget.

2- Bäddsstugor
8-9 kvm med två sängar med täcke och kudde, kyl och köksredskap finns i stugorna. Bord och stolar. Ej vatten indraget. Elbelysning och elvärme

Husvagn, Husbil och Tält

Att kunna ta med sig sitt eget hem precis dit man vill åka på semestern är frihet. För er som reser med husvagn, husbil eller tält har vi olika campingtomter att välja på, dem flesta med el.

Flammabadets Camping ligger i anslutning till Flammabadet, och närheten till äventyr och dels av friluftsområde med joggingspår och Lagan.
Förutom dusch och toaletter på anvisad plats finns även möjlighet till diskning och matlagning på kokplattor,

Självklart kan du tömma tanken för din husbil/husvagn också. (vi har ingen marktömning för husbilar hos oss)

Totalt har vi 34st platser för husvagnar och husbilar med el-plats och ett stort antal tältplatser.

Är du intresserad av att hyra en säsongsplats hos oss?

 Är du intresserad av att spendera din sommar i lugnet och naturen då har du hittat rätt.

Platserna är stora och rymliga.
En helsäsong hos oss är mellan datumen 1/4-16 till 30/9-16 och kostar 7000:- exkl el på 1,80 khw.

Finns det intresse för att bo på säsong hos oss,  kontakta oss via e-post: flammabadetscamping@gmail.com för mer frågor/information eller bokning.