Våra namn är Nathalie och Ole Saadenhjelm. Vi har varit ett par i strax 6 år och äkta makar 3 utav dem!

Vi bor till vardags i Halmstad i en underbar 4,a mitt i centrum. Vi har under en längre tid pratat lite smått om möjligheten att starta något tillsammans där vi kan utnyttja våra kunskaper vi samlat på oss. Ett B&B med spa bland annat varit en dröm då Nathalie är utbildad certifierad massageterapeut och Ole är en otroligt duktig kock.

Vi fick chansen att uppleva fantastiska Knäred och Flammabadets camping förra året med dens härliga natur och trevliga gemenskap. När vi under vårt boende på campingen fick besked om att den skulle arrenderas ut på nytt, kollade vi på varandra, log och sa vi kör, detta är ett perfekt projekt för oss att utveckla!

På den vägen är det :)

Så nu står vi här, nya arrendatorer för Flammabadets camping och vi är otroligt glada och fyllda med tankar, ideér, drömmar och ambitioner.

Det kommer bli en otroligt spännande sommar och vi hoppas på att får träffa er i vår/sommar eller höst!

På campingen finns förutom oss en extra campingvärd, hans namn är Leif men han kallas oftast för Leffe. När ni kommer till campingen så är det antingen oss eller Leffe ni träffar och som hjälper er med incheckning, platsvisning med mera.


Hjärtligt välkomna till oss på Flammabadets camping!